DDD - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare în București și Ilfov

de la 200lei

Dacă ai probleme de DDD și ai nevoie de o firmă de deratizare, dezinfecție sua dezinsecție în București, cheamă un expert în pest control și curățenie de la GyoCleaning acum. Aceste noi servicii oferite de compania noastră sunt executate la cele mai înalte standarde, și oferă garanția lucrului minuțios și cu efecte pe termen lung. Oferim metode sigure pentru sănătatea ta, a familiei și celor dragi, a vecinilor și trecătorilor involuntari, folosind tehnici și substanțe ecologice.

Ce este deratizarea?

Dacă ai probleme în București sau Ilfov și zonele limitrofe cu animale de mici sau mari dimensiuni care infestează proprietatea ta, de la lilieci la șobolani, de la șerpi la alte rozătoare dăunătoare, GyoCleaning te ajută prin serviciile specializate de deratizare. Operațiunea de deratizare implică de multe ori mai multe intervenții pentru a scăpa de animalele dăunătoare, și substanțe uneori nocive pentru sănătate. Vă garantăm că luăm absolut toate măsurile de protecție pentru ca dumneavoastră și toți oamenii afectați de operațiunile de deratizare (inclusiv membrii familiei, vecinii și trecătorii prin și pe lângă locul afectat) să nu resimtă în niciun fel probleme de sănătate sau alte efecte nocive. Pentru asta, avem nevoie de cooperarea dumneavoastră și reducerea folosirii zonelor deratizate sau blocarea lor integrală, dacă specialiștii noștri insistă pe acest lucru.

Profilaxia (prevenirea infestării cu animale dăunătoare) e mult mai eficientă decât combaterea lor odată instalate și răspândirea lor în locuri greu accesibile de oameni. Așadar, vă îndemnăm călduros să luați toate măsurile de precauție pentru eliminarea motivelor infestației (resturi de mâncare, spații izolate, ușor accesibile, ferite de intemperii, care au uși sau geamuri deschise sau găuri în acestea). Odată ce e nevoie de deratizare, specialiștii noștri vor reveni până când aceasta se realizează integral, uneori fiind nevoie și de 4-5 intervenții în infestațiile mai grave, pentru împiedicarea refacerii populației de dăunătoare.

Cât costă o deratizare?

În funcție de cât de gravă e situația, vom analiza împreună necesarul de intervenții și natura lor: chimică, mecanică sau de altă natură. Prețul manoperei și substanțelor chimice variază de la 200 la peste 1000 lei (în total), în funcție de câte stații de dezinfestare / deratizare se instalează, de câte ori se intervine și ce materiale și timp se consumă pentru fiecare intervenție în parte. Fiecare stație de deratizare chimică are un cost fix de 30 lei, și reumplerea lor costă 25 lei per reumplere, în plus față de costul manoperei. Stațiile de deratizare ecologică au costuri variabile în funcție de volum și manopera necesară instalării.

Cum se face o deratizare?

Vă invităm să discutați cu unul din specialiștii noștri la telefon pentru a afla procedurile necesare pentru toate felurile de dăunătoare. Ele variază de la simpla instalare a unor stații de deratizare, care sunt fie capcane fie obiecte care elimină chimicale care reduc infestarea, până la intervenția mecanică pentru prinderea animalelor și stocarea lor în siguranță, departe de proprietatea dumneavoastră. Pentru șobolani, procesul de deratizare se oprește abia atunci când stațiile raticide nu mai sunt consumate deloc, semn că șobolanii nu mai sunt prezenți în zonă. Uneori e nevoie de reumplerea stațiilor, chiar și de 3-4 ori, până când infestarea se oprește.

Dacă se paote, preferăm să folosim materiale ecologice pentru deratizare, pentru protecția mediului dar mai ales a persoanelor care intră accidental în contact cu substanțele chimice sau zona pe care acestea acționează. Deratizarea ecologică înseamnă prinderea efectivă a animalelor în capcane, fără folosirea substanțelor chimice cu efect advers asupra sănătății lor (și a mediului sau a persoanelor), care au doar scop de atracție hormonală sau pe bază de mâncare.

Specialiștii noștri DDD în Deratizare din București vă stau la dispoziție pentru orice întrebări aveți. Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată!

Află cât te costă deratizarea »

Ce este dezinsecția?

În cazul în care ai insecte dăunătoare pe proprietate, de la clasicii gândaci de bucătărie până la termite, de la păduchi la căpușe, de la acarieni la ploșnițe de pat, de la furnici la molii, serviciile noastre de dezinsecție acoperă toate nevoile tale, pe întreaga suprafață a Capitalei, a județului Ilfov și a zonelor limitrofe. Dezinsecția reprezintă eliminarea, de cele mai multe ori folosind substanțe chimice, de obicei prin două intervenții la intervale de timp diferite în funcție de tipul de dăunător vizat. De ce în două etape? Pentru că prima etapă acoperă insectele mature, ecluzate (ieșite din ouă), iar în a doua etapă se elimină insectele care erau în ouă inițial, și care au ajuns la maturitate. Asta pentru că nu există până în acest moment substanțe chimice care să poată anihila ouăle de insecte înainte să ecluzeze, singura soluție posibilă (dar fără siguranța rezolvării problemei integral) fiind eliminarea mecanică a ouălelor dacă se identifică locul unde au fost depuse. De cele mai multe ori nu e posibil acest lucru, și de aici intervenția în două faze.

Cât costă o dezinsecție?

GYO Cleaning îți oferă servicii de dezinsecție în București și Ilfov de la 200 lei pe intervenție într-o singură cameră sau o garsonieră, ajungând până la un maxim de 600 lei pentru intervenția într-o casă cu 4 camere sau mai mult. Sună-ne sau contactează-ne apăsând butonul roșu pentru a afla costurile exacte, adaptate nevoilor tale imediate. Costurile includ toate serviciile și substanțele aferente. Intervenim în cel mai scurt timp!

Cum se face o dezinsecție?

În prima etapă se răspândesc substanțe chimice dăunătoare insectelor de un anume fel (e important să știți sau să aflăm împreună de ce fel de infestație suferă spațiul dumneavoastră pentru eficiență maximă). Acestea omoară populațiile de insecte fie imediat, fie într-un timp anune care permite substanței să fie răspândită în cuib asupra tuturor insectelor vii ecluzate pentru eficiență maximă. Apoi, nu cădeți în capcana impresiei că insectele (în special cele foarte rezistente ca gândacii de bucătărie, ploșnițele sau căpușele) nu mai există deloc. Ele au ouă depuse, care ecluzează și e absolut necesar să intervenim o a doua oară pentru eliminarea puilor proaspăt ecluzați înainte de a ajunge la maturitate și a putea depune ouă. În acest sens e nevoie de la dumneavoastră să păstrați maximul de igienă în spațiile infestate, aruncând gunoaiele de orice fel din locul respectiv și eliminând orice fel de acumulări de apă sau alte lichide care favorizează apariția și înmulțirea infestării cu insecte. Apoi, intervenția numărul doi extermină complet populația de insecte omorând puii și odată cu ei orice urmă de infestare.

Specialiștii noștri DDD în Dezinsecție din București vă stau la dispoziție pentru orice întrebări aveți. Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată!

Află cât te costă dezinsecția »

Ce este dezinfecția?

Dacă e nevoie să menții suprafețe sau spații la un grad foarte înalt de curățenie și dezinfectare contra tuturor germenilor, bacteriilor, virușilor, ciupercilor, protozoarelor, viermilor și altor elemente microbiologice dăunătoare, specialiștii GYO Cleaning îți stau la dispoziție. Procesul se mai numește „decontaminarea microaeroflorei” și implică sterilizarea suprafețelor, mediului ambient și atmosferei dintr-o locație. Intervenim pentru omorârea tuturor acestor agenți patogeni, igienizarea și sterilizarea pereților, podelelor, mobilierului și oricăror altor suprafețe plane care au nevoie să păstreze un grad maxim de dezinfecție. Cu cât se folosesc substanțe cu spectru mai larg de acțiune cu efect microbactericid, sporicid, virucid, fungicid și sterilizant, la concentrații mai mari, și într-un interval de timp mai generos, cu atât se poate garanta omorârea unui procent mai mare de agenți patogeni. Avem grijă să alegem substanțe chimice care nu dăunează sănătății oamenilor și animalelor, și care nu deteriorează obiectele sau suprafețele pe care le aplicăm.

Cât costă o dezinfecție?

Costurile unei dezinfecții și sterilizări făcute cu simț de răspundere variază de la 200 lei pentru o cameră până la 600 lei pentru case, depozite sau suprafețe extinse. Intră în contact cu noi pentru a afla un preț exact pentru nevoile tale de dezinfecție în zona Bucureștiului, Ilfovului și împrejurimi.

Cum se face o dezinfecție?

Împrăștiem în spațiile și pe suprafețele vizate substanțele dezinfectante de mare putere care omoară 100% din factorii dăunători biologici și agenții patogeni vizați. Procesul se numește „nebulizare” datorită ustensilelor folosite - nebulizatoarele ULV (Ultra Low Volume) care crează efectiv o „ceață” care acoperă cu particole de câteva zeci de micron diametru (un micron este a mia parte dintr-un milimetru) suprafețele, pentru acoperire maximă a tuturor zonelor afectate. Intervenția durează între câteva zeci de minute până la o oră pentru fiecare zonă de 25 metri pătrați, pentru a respecta cu strictețe specificațiile din fișa tehnică a substanțelor dezinfectante și distrugerea tuturor patogenilor din spațiile tratate.

Specialiștii noștri DDD în Dezinfecție din București vă stau la dispoziție pentru orice întrebări aveți. Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată!

Află cât te costă dezinfecția »

Folosește cu încredere acest formular pentru a afla care este prețul pentru intervenția de care ai nevoie. Te contactăm de obicei imediat - sau în maxim 24 de ore pentru o estimare gratuită de preț și o programare.

Serviciile noastre de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD) se extind pe toată suprafața Bucureștiului, în județul Ilfov și în unele zone limitrofe. Contactează-ne acum să afli dacă te putem ajuta cu problemele tale de DDD!

Cere toate detaliile despre D.D.D. »
Imagine relevantă pentru activitatea de curățenie în casa ta

Nu vreau dezinfecție, dezinsecție sau deratizare, vreau curățenie în

Ce spun clienții noștri?

Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite de specialiștii Gyo Cleaning. Au venit cu toate materialele de care au avut nevoie, au parcurs metodic toată casa și i-au redat curățenia pe care noi n-avam timp s-o întreținem. Absolut toate așteptările ne-au fost depășite, și îi recomandăm cu toată căldura, indiferent de ce fel de curățenie aveți nevoie.

Carmen și Viorel Mocanu

Vezi toate cele 5 testimoniale »