Curățenie în Apartamente

de la 750lei

Curățenia de întreținere pentru apartamentul tău

Dacă ai un apartament, o curățenie de întreținere prin GYO Cleaning pleacă de la 750 lei pentru un apartament cu 2 camere (fiecare cameră în plus adaugă 100 lei la prețul final), și presupune:

 1. Aspirarea întregii podele (fie că ai gresie, parchet, mochetă, covoare, linoleum sau pardoseală epoxidică pe jos);
 2. Spălarea fiecărei suprafețe cu soluții speciale;
 3. Ștergerea prafului și lustruirea mobilierului;
 4. Curățarea și dezinfectarea băilor și a bucătăriei;
 5. Curățarea exterioară a frigiderului, aragazului, cuptorului cu microunde, cafetierei și a altor aparate electrocasnice;
 6. Golirea și curățarea coșurilor de gunoi și scrumierelor, alimentarea coșurilor cu saci de plastic;
 7. Ștergerea oglinzilor;
 8. Îndepărtarea pânzelor de păianjen;
 9. Ștergerea pervazelor, ușilor și plintelor;
 10. Aerisirea și odorizarea încăperilor.

Curățenia de după party pentru apartamente

Dacă ai dat un party și vrei să aduci apartamentul într-o stare bună, putem să îți oferim pachetul de curățenie după petrecere de la 900 lei pentru apartamentele cu 2 camere, fiecare cameră în plus adăugând 100 lei la prețul final.

Curățenia generală pentru întregul tău apartament

Dacă n-ai mai făcut curat de mult, recomandăm o curățenie generală pentru apartamentul tău, care te costă doar 1000 lei pentru apartamentele cu 2 camere (se adaugă 200 lei în plus pentru fiecare cameră extra) și are în plus următoarele servicii față de curățenia de întreținere:

 1. Spalărea geamurilor;
 2. Ștergerea corpurilor de iluminat;
 3. Tratarea cu soluții protectoare a suprafețelor din lemn, sticlă, inox, etc.
 4. Spălarea faianței în baie și bucătărie.

Curățenia de după constructor în apartamente

Iar dacă tocmai ai făcut lucrări de construcții în apartament, avem pentru tine curățenia post-constructor, care este pachetul complet de servicii GYO Cleaning, care pleacă de la 1500 lei pentru apartamentele cu 2 camere (adăugându-se 250 lei pentru fiecare cameră în plus) și cuprinde în plus față de curățenia generală:

 1. Aspirarea și spălarea cu echipamente profesionale TENNANT a podelelor și pardoselelor pentru îndepărtarea resturilor fine;
 2. Îndepărtarea molozului și a altor deșeuri;
 3. Aspirarea pereților;
 4. Curățarea petelor de vopsea, var, ciment și a altor materiale de construcții, a tocăriei, a feroneriei, țevilor, caloriferelor, etc.
Programează curățenia acum »

Ce spun clienții noștri?

Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite de specialiștii Gyo Cleaning. Au venit cu toate materialele de care au avut nevoie, au parcurs metodic toată casa și i-au redat curățenia pe care noi n-avam timp s-o întreținem. Absolut toate așteptările ne-au fost depășite, și îi recomandăm cu toată căldura, indiferent de ce fel de curățenie aveți nevoie.

Carmen și Viorel Mocanu

Vezi toate cele 5 testimoniale »